top of page

Taattua KLP laatua!

48 § Liikennepalveluja koskeva laatulupaus


1) Yhtiömme tarjoaa säännöllistä vuoroliikennettä sekä tilausliikennettä.

2) Vuorojemme kulloinkin voimassa olevat aikataulut löytyvät sivuilta www.matka.fi ja kerta- sekä sarjalippujen hinnat löytyvät Matkahuollon netti-sivuilta www.matkahuolto.fi.  Vuoroissamme käy maksuksi käteinen raha, kaikki Matkahuollon myymät matkakortit sekä Matkahuollon myymät matkaliput.

3) Vuoroliikenteemme aikatauluista, mahdollisista muutoksista ja peruutuksista tiedotamme internetin välityksellä sivuillamme www.kiteenliikennepalvelu.fi.

4) Tilausliikenteen varaukset ja tiedustelut voi tehdä joko nettisivuillamme olevalla valmiilla varaus- ja tiedustelulomakkeella, sähköpostilla markus.pesonen@kiteenliikennepalvelu.fi tai soittamalla numeroon 040 913 9032.

 

5) Käytössämme on 15 nykyaikaista linja-autoa. Kuljetustehtävä suoritetaan ajoon parhaiten sopivalla kalustolla. Autokalustoamme huolletaan säännöllisesti joko omassa huoltokorjaamossamme tai ns. merkkikorjaamoilla. Kalustomme huolletaan ja pestään ympäristö huomioon ottaen. Siisteyteen kiinnitetään myös erityistä huomiota, jotta matkustaminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista. Reittiliikenteessä olevat bussimme eivät ole esteettömiä joten niissä ei ole erikoisvarusteita liikuntarajoitteisten henkilöiden tarvitsemien välineiden, esim. pyörätuolit, nostamista varten. Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia tarvittaessa.


6) Palautteiden antoa ja asiakastyytyväisyyden mittausta varten nettisivuillamme on ”Palaute/Terveiset”- laatikko, jossa on mahdollisuus palautesähköpostiviestin lähettämiseen. Palautetta voi myös antaa puhelimitse 040 913 9032. Palaute käsitellään luottamuksellisesti parhaaksi katsomallamme tavalla.

7) Henkilöstömme on osaavia, motivoituneita alan ammattilaisia jotka ovat tottuneet työskentelemään erilaisten asiakasryhmien kanssa. Henkilöstömme toimintatavat perustuvat arvoihimme, jotka ovat: luotettavuus, turvallisuus, joustavuus, jatkuvuus ja yhteyshenki. Asiakkaan arvostaminen on toimintamme tärkeimpiä perusteita. Tähän pyritään laadukkaalla palvelulla, asiakkaan kuuntelemisella, etsimällä uusia toimintatapoja ja pitämällä toiminta kannattavana.

 

HYVÄÄ MATKAA!

bottom of page